Παρασκευή, 28 Μαΐου 2010

ΠΑΣΟΚ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

ΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΤΗ ΛΗΨΗ <<ΧΟΡΗΓΙΑΣ>>. ΕΝΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΟΥ ΗΛΘΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΖΕΡΜΠΑΙΤΖΑΝ, ΟΠΟΥ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙ. ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΟΜΟΛΟΓΙΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΕΝΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΕΞΟΔΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΕ ΝΟΜΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ.

ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΣΕ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΠΕΡΝΑ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΕΛΙΚΕΣ ΤΟΥ ΑΛΛΑΓΕΣ ΜΕΝΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΦΟΥ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ.

ΨΗΦΙΖΕΤΑΙ Ο <<ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ>> ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΛΙΓΗ ΩΡΑ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ 42% ΕΙΔΙΚΑ ΓΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΕΤΣΙ ΕΝΑ ΔΕΚΑΝΙΚΙ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΔΕΙΝΗ ΘΕΣΗ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ.

Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΑΦΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΙΣΧΥΡΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΕ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΞΑΝΑΧΑΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΡΑΤΕΣ.

ΕΧΟΥΜΕ ΔΥΟ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥΣ (ΓΚΕΡΕΚΟΥ, ΤΖΑΚΡΗ) ΜΕ ΘΥΜΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ. ΟΙ ΒΟΛΕΣ ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΕΩΡΗΘΟΥΝ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΤΙΚΕΣ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΑΘΑΡΣΗΣ ΤΟΣΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ (ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΙ) ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ (ΜΑΝΤΕΛΗΣ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου