Πέμπτη 20 Μαΐου 2010

Δημήτρης Σχοινοχωρίτης

Μέλη της Νέας Δημοκρατίας

Μέλη της ΟΝΝΕΔ

Ζούμε ιστορικές στιγμές

Η Μεταπολίτευση κλείνει τον κύκλο της, και βέβαια έχει σημαντική ευθύνη για την σημερινή βαθιά κρίση αξιών και οικονομίας.

Ηρθε η ώρα για μια μεγάλη πολιτική ανατροπή, που θα οδηγήσει στην αλλαγή ολόκληρου του παλαιού πολιτικού συστήματος.

Θα οδηγήσει στην Νέα Μεταπολίτευση

Η αρχή έγινε στις 29 Νοεμβρίου 2009

Εκείνη την ημέρα, η παράταξή μας για πρώτη φορά στην ιστορία της, συγκροτήθηκε σε ένα μεγάλο πολιτικό σώμα, και εξέλεξε για ηγέτη της τον Αντώνη Σαμαρά.

Εκείνη την ημέρα η παράταξή μας για πρώτη φορά απεγκλωβίσθηκε από μηχανισμούς, αποδέχθηκε το αίτημα της βάσης, τα μέλη απέκτησαν κυρίαρχο λόγο, και δόθηκε η ευκαιρία σε όλους εμάς να πάρουμε την ιστορία στα χέρια μας.

Στις 30 Μαΐου, αυτό το μεγάλο πολιτικό σώμα ξαναπαίρνει την ιστορική πρωτοβουλία. Συνέρχεται για να εκλέξει πρόεδρο ΝΟΔΕ και τοπικές οργανώσεις.

Σήμερα, από εδώ δηλώνω ότι θέτω υποψηφιότητα για την θέση του προέδρου της ΝΟΔΕ Αργολίδας.

Απ΄ αυτή τη θέση έχω την πρόθεση να βοηθήσω ώστε η ΝΟΔΕ να αποτελεί ανοικτό δίαυλο επικοινωνίας του κόμματος, με την κοινωνία.

Η ΝΟΔΕ πρέπει να μεταφέρει αγωνίες, προβλήματα, προβληματισμούς όμως και τα αιτήματα της τoπικής κοινωνίας προς το κόμμα.

Αυτό θα γίνει κρατώντας ανοικτή γραμμή επικοινωνίας με το Επιμελητήριο, τους επαγγελματοβιοτεχνικούς φορείς, τα εργατικά κέντρα, τους επιστημονικούς φορείς, τις δημοτικές ομάδες, τις αγροτικές ενώσεις, τους πολιτιστικούς φορείς , τις ενώσεις καταναλωτών ακόμη και τους εκκλησιαστικούς φορείς για θέματα αλληλεγγύης και κοινωνικής αρωγής. Η κοινωνική ασφάλεια και η προστασία του πολίτη θα πρέπει να είναι και αυτή πια στο πλαίσιο ανοικτών θυρών με τις αρμόδιες αρχές.

Στον αντίποδα οι θέσεις, οι πρωτοβουλίες, ο ιδρώτας του κόμματος θα πρέπει να εκλαϊκεύονται και να μπολιάζουν την κοινωνία.

Όμως, πέρα και πάνω απ’ όλα, δηλώνω την πρόθεσή μου να αγωνιστώ ώστε να παραμείνει ζωντανό και ενεργό το μεγάλο πολιτικό σώμα της Νέας Δημοκρατίας.

Να ΜΕΙΝΕΙ ενεργή ,ζωντανή και ενωμένη η βάση της Νέας Δημοκρατίας Έχωσκοπό να αξιοποιήσω- σε συνεργασία με την Κεντρική Διοίκηση του κόμματος, αλλά κυρίως με τα υπόλοιπα εκλεγέντα μέλη της ΝΟΔΕ-, τον μεγάλο θεσμό των εσωκομματικών ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΩΝ.

Πρέπει να ανοίξουμε τα αυτιά μας στα μέλη, να τους ακούσουμε σ’ όλα τα μεγάλα θέματα, να δυναμώσουμε την φωνή του κόμματος στον Νομό και να συνδιαμορφώσουμε λύσεις στα προβλήματα.

Ένα κόμμα ανοιχτό στην κοινωνία, δεν αντέχει σε καθωσπρεπισμούς, χρειάζεται Δημόσιο Ηθος. Ένα ήθος που θα πρέπει καθημερινά να κερδίζουμε.

Με γνωρίζετε, και ξέρετε ότι όλα αυτά τα πιστεύω μια ζωή. Τα πιστεύω και τα παλεύω από πιτσιρικάς ΜΑΚΙΤΗΣ και ΟΝΝΕΔΙΤΗΣ.

Γι’ αυτό το λόγο, σας καλώ να με βοηθήσετε για να τα πραγματοποιήσουμε μαζί.

Σας καλώ στις 30 Μαΐου να συμμετέχετε δυναμικά στην εκλογή των οργάνων του κόμματος.

Σας καλώ να διατηρήσουμε το πνεύμα του Νοεμβρίου.

Δημήτρης Σχοινοχωρίτης

Υποψήφιος Πρόεδρος ΝΟΔΕ Αργολίδας


Τηλ.επικοινωνίας: 6948 308131

e-mail : dsxoinoxoriths@yahoo.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου