Πέμπτη, 4 Μαρτίου 2010

<< ΑΙ ΕΙΔΟΙ ΤΟΥ ΜΑΡΤΙΟΥ >>


ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΟΣ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ , ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΛΗΤΤΟΥΝ ΕΥΘΕΩΣ ΤΑ ΜΕΣΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ.

ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΕ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΜΙΣΘΩΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ( ΣΤΕΝΟΥ ΚΑΙ ΕΥΡΥΤΕΡΟΥ ) ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΟΜΕΑ. ΑΝ ΣΥΝΔΥΑΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ Φ.Π.Α. ΤΟΤΕ Η ΔΕΥΤΕΡΟΓΕΝΗΣ ΜΕΙΩΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΣΤΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΤΗ ΣΥΜΠΙΕΣΗ ΤΗΣ ΜΕΣΑΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΕ ΦΤΩΧΕΙΑ.

ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ ΟΤΙ ΔΕ ΘΑ ΠΛΗΓΟΥΝ ΟΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ Φ.Π.Α. ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΟΥΝ ΑΝΕΤΑ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ ΟΤΙ ΘΑ ΣΤΕΝΑΞΟΥΝ ΟΙ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑΙΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ.

ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΚΙΝΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΟΠΟΥΝ ΩΣ ΕΞΟΔΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΦΤΩΧΟΥΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΥΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ( ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ , ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ ΓΙΑΤΡΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ) ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΜΕΤΡΑ.

ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΕΞΗΓΓΕΙΛΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΜΗΡΙΑ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΝΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΑΙΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΕΥΚΟΛΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΔΕΧΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ. ΠΗΓΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΗΝ ΕΥΚΟΛΗ ΛΥΣΗ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΤΕΞΕΙ. ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΘΑ ΤΙΝΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΝΟΧΗ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου