Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2010

ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΟΣ


ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΔΕΚΑ ΦΟΡΕΣ ΑΝΕΦΕΡΕ ΤΗ ΛΕΞΗ ΠΙΚΡΙΑ ΟΤΑΝ ΟΙ ΧΙΩΤΗΣ- ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟ ΒΗΜΑ. ΚΑΛΗ ΑΛΛΑ ΑΝΕΠΙΤΥΧΗΣ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ << ΤΣΑΙ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ >>. ΟΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΠΙΚΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΤΙΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΩΣ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΦΡΑΣΗ ΠΑΡΑΠΟΝΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣ , ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΨΟ. ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΣΑΜΑΡΑ … Η ΕΥΓΕΝΕΙΑ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ΑΣ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑΤΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΩΣ ΤΩΡΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΟΠΑΔΟΥΣ. Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΤΟ ΟΛΟΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΠΙ ΜΕΡΟΥΣ ΔΕ ΦΤΑΝΕΙ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ.

2 σχόλια:

  1. Φιλαράκο είσαι από τους πολύ λίγους εναποθέσαντες σ’ αυτές τις σκέψεις και τις ιδέες
    Ο Σαμαράς έχει αργήσει να πάρει κεφάλια. ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΨΗΦΗΣΕ!!!
    Τώρα αν φτάνει για αντιπολίτευση ή όχι θα το δούμε.
    Και οσον αφορά για την πικρία που έβγαλε ρώτα τον κόσμο κάνε ένα γκάλοπ!!
    Αλλά ακόμα στραβοί είσαστε δεν βλέπετε όπως δεν βλέπατε ούτε το μάκρος που θα σας έμπαινε!!!
    Υ.Σ να την χαίρεσαι την ΘΟΔΩΡΑ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προτροπές και συμβουλές από τους προσκυνημένους του προδότη Αντωνάκη που φανερώνουν το πολιτικό ήθος της παρεούλας που τον στηρίζει.

    Και κάτι άλλο φιλαράκο,στο σεξουαλικού περιεχομένου υπονοούμενο που αφήνεις το μέγεθος δε παίζει κανένα ρόλο.Η τεχνική είναι το πάν.Σε αυτήν εκπαιδευόμαστε τώρα που θα έρθει η σειρά μας να τον δώσουμε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή