Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2010

Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ-ΞΥΠΝΑ ΑΝΤΩΝΑΚΗ!!!

Μετά τα νέα χθεσινα αίσχη της "Αστυνομίας" του Χουντοχοϊδη, με τη σύλληψη μέχρι και της Νομαρχιακής Συμβούλου Αθηνών, Τομεάρχη Β3 της Νομαρχιακής της ΝΔ Χριστίνας Σιδέρη, του Μέλους του Πολιτικού Γραφείου της "Δημοκρατικής Αναγέννησης" Ηλία Λέντζου και του Τάσσου Χατζηπαράσχου της επιτροπής Εθνικής σωτηρίας, επειδή τόλμησαν να είναι..συγκεντρωμένοι στον Άγιο Παντελεήμονα, δεν έχουμε καμιά διάθεση να σχολιάσουμε καν αυτά που έγιναν.

Χούντα είναι. Θα περάσει όμως;
Ξύπνα Αντώνη Σαμαρά, επιτέλους!

1 σχόλιο:

 1. ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΣ ΘΑ ΦΑΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ (ΣΥΚΩΣΑΤΕ ΕΝΑ SITE ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΤΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ!!! ΔΙΑΒΑΣΕ! ΔΙΑΒΑΣΕ! ΨΑΞΟΥ!ΡΩΤΑ! ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ!!!!

  “Κρατάμε υπεύθυνη στάση σε όλα τα θέματα
  αλλά μην δοκιμάζετε την υπομονή μας” διεμήνυσε ενώ απαίτησε την άμεση απελευθέρωση όλων των συλληφθέντων.

  Την οργισμένη αντίδραση Σαμαρά προκάλεσε η απίστευτη χθεσινοβραδυνή μεθόδευση των ταγμάτων εφόδου του Χρυσοχοΐδη που συνέλαβαν χωρίς καμμία αφορμή κατοίκους μεταξύ των οποίων και γνωστή Νομαρχιακή σύμβουλο της Νέας Δημοκρατίας.

  Ο Αντώνης Σαμαράς μόλις ενημερώθηκε για τα γεγονότα, παρενέβει προσωπικά απαιτώντας την άμεση απελευθέρωση όχι μόνο του στελέχους της ΝΔ αλλά και των υπολοίπων συλληφθέντων ζητώντας εξηγήσεις για το συμβάν. Ζήτησε μάλιστα τα ονόματα όσων έδωσαν τις εντολές και σχεδίασαν την “επέμβαση”.

  Ήταν τέτοια η οργή του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης που αμέσως μετά οι αξιωματικοί έψαχναν τους …πολιτικούς προϊσταμένους προφανώς για να αποσπάσουν στήριξη.

  Ο Σαμαράς ξεκαθάρισε ότι δεν θα ανεχτεί αναίτιες διώξεις πολιτών ούτε δαιμονοποίηση κινητοποιήσεων με το πρόσχημα της “κοινωνικής ειρήνης”.

  Να σημειωθεί ότι ανάμεσα στους συλληφθέντες ήταν και στελέχη της Δημοκρατικής Αναγέννησης, του ΔΗΚΚΙ και της εξωκοινοβουλευτικής δεξιάς, γεγονός που προκάλεσε και άλλες παρεμβάσεις πολιτικών αρχηγών, μεταξύ των οποίων του Γιώργου Καρατζαφέρη και του Στέλιου Παπαθεμελή.

  Οι συλληφθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι εκτός από έναν εκδότη που κρατήθηκε με το πρόσχημα προγενέστερης δίωξης που εκκρεμούσε εις βάρος του, πληροφορία η οποία ελέγχεται.

  Ο Σαμαράς πάντως διεμήνυσε στον Υπουργό Προ Πο ότι τέτοιες φασιστικές μεθοδεύσεις δεν θα γίνουν ανεκτές στο μέλλον. “Κρατάμε υπεύθυνη στάση σε όλα τα θέματα αλλά μην δοκιμάζετε την υπομονή μας” προειδοποίησε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή