Τετάρτη, 13 Ιανουαρίου 2010

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ


ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΥΡΙΩΣ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ.. ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΦΥΛΩΝ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ. ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΕΝΤΑΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΟΙ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΕΣ ,ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΣΤΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΤΟΥΣ.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΜΙΚΡΟΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΔΙΑΜΑΧΗΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕΙΖΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΜΑ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΕΚΛΟΓΙΚΩΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΩΝ.

ΠΡΟΤΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΦΕΡΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΝΑ ΠΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΟΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΛΑΒΕΙ ΩΣ ΑΝΤΑΠΟΔΟΣΗ.

ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΖΗΤΗΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΛΛΑ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣ ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΙΣΤΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΡΓΑΣΙΑ , ΚΑΤΟΙΚΙΑ , ΑΣΦΑΛΙΣΗ , ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ,ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ. ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΚΕΤΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου