Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2010

ΕΝΑΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗΣ ΑΝΔΡΑΣ


Τιμά τον Αντώνη Σαμαρά η στάση του απέναντι στην "ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ" και την Αριστέα Μπουγάτσου.Ο αξιοπρεπής αρχηγός της ΝΔ, δεν μπήκε στο κόπο να συγκαλύψει πράξεις πολιτικής ανηθικότητας, όπως η ευχαριστήρια επιστολή Καραμανλή στον Χριστοφοράκο και η προσπάθεια του Ευάγγελου Αντώναρου να διορίσει φίλη του στη Siemens.

Αν στο δίδυμο Καραμανλή-Αντώναρου, προσθέστε τον παραλήπτη του DVD Γιάννη Ανδριανό και τον οικοδεσπότη του Κορωνιά στο Μαξίμου, Γιάννη Αγγέλου, αντιλαμβάνεστε ποιοι επικίνδυνοι και ανεπαρκείς τύποι μας κυβερνούσαν για 5 ολόκληρα χρόνια.

Μιλάμε για πρωτοφανή ξεπεσμό και ξιπασμό, ο οποίος συμπαρέσυρε τους λειτουργούς της Δικαιοσύνης: Είναι προφανές οτι ο ανακριτής Ζαγοριανός, δεν βρήκε το σθένος να στείλει στη φυλακή τον άνδρα τον οποίο ευχαριστούσε ο Καραμανλής και απο τον οποίο ζητούσε ρουσφέτι ο Ευάγγελος Αντώναρος.

Ο σημερινός αρχηγός της ΝΔ επέλεξε να σταθεί απέναντι σ αυτό τον σκουπιδότοπο συνειδήσεων, σεβόμενος τη δημοσιογραφική δουλειά της εξαιρετικής Αριστεάς Μπουγάτσου και πάνω απ ολα την αλήθεια.
Μπράβο στον Αντώνη.
Μόνο που είναι καιρός να καθαρίσει και τα σκουπίδια που αρχίζουν να μαζεύονται και στη δική του αυλή.
Ο Σαμαράς, δεν έχει ανάγκη απο Αντώναρους, Ανδριανούς και Αγγέλου.
Κι αυτό γιατί στη προσωπική του ζωή περίσσευαν οι γκόμενες- οι πρώην και οι επόμενες- κι οχι οι "καυγατζήδες του Φασμπίντερ", οι πλουμιστοί...
Από το κουρδιστό πορτοκάλι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου