Σάββατο, 19 Δεκεμβρίου 2009

ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΑΝΟΙΧΤΑ


Το αρνητικό του Αντώνη Σαμαρά είναι ότι οι άμεσοι συνεργάτες του που δεν έχουν στενή σχέση με τη Νέα Δημοκρατία δεν τυγχάνουν ευρύτερης αποδοχής αλλά και αναγνωρισιμότητας.
Έτσι ο Α. Σαμαράς προσανατολίζεται στη σταδιακή αποκοπή από τους μέχρι πρότινος "Καραμανλικούς", αφού χωρίς τη βοήθεια τους μένει εντελώς ξεκρέμαστος.
Παίρνουν "παράταση" ζωής οι Καραμανλικοί μέσα στη Ρηγίλλης...! Άνθρωποι του Σαμαρά μαζεύουν σαν "σφουγγάρια" τις πληροφορίες αλλά και τις "τεχνικές" των πρώην συνεργατών του Καραμανλή και την κατάλληλη στιγμή θα τους δείξουν την πόρτα της εξόδου.
Ο Σαμαράς για να δουλέψει θέλει άτομα απόλυτης εμπιστοσύνης . Σκοπός του είναι τίποτα να μη βγει στην επιφάνεια για τις προθέσεις του και γι' αυτό τώρα φοβάται να ανοιχτεί επειδή ξέρει ότι διαρρέουν πράγματα και καταστάσεις.
Θα προτιμήσει να συνεργαστεί με ατάλαντους όπως π.χ Μανώλης, Μαρκόπουλος, Πιπιλή παρά με αυτούς που ξέρει ότι μπορούν να του δώσουν περισσότερα αλλά δεν είναι δεδομένοι.
Σύντομα θα δείτε πολλά "σοβαρά" site αλλά και μπλογκς της ΝΔ..., είναι μια πετυχημένη τακτική που θα συνεχίσει η Ρηγίλλης αφού αποδείχτηκε καλή και δούλεψε αρκετά τον τελευταίο καιρό..., με τις κατάλληλες προσθήκες που θα γίνουν θα είναι ένα σημαντικό όπλο άμυνας και επίθεσης για τον Σαμαρά.
Πουθενά δεν θα φαίνεται ότι "παίζουν" για το προφίλ του Αντώνη Σαμαρά, μόνο όσοι καταφέρουν να διαβάσουν πίσω από τις λέξεις θα το καταλάβουν γρήγορα...
Τα μάτια σας ανοικτά λοιπόν!
Όσο και να θέλουν να μας τρομοκρατήσουν, ένα πράγμα πρέπει να
ξέρουν, ποτέ ο κλέφτης δεν δικαιώθηκε μπαίνοντας στο σπίτι του νοικοκύρη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου