Κυριακή 9 Αυγούστου 2015

"ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ", "ΙΝΤΡΙΓΚΑΔΟΡΟΣ", "ΜΑΚΙΑΒΕΛΙΚΟΣ", "ΜΟΧΘΗΡΟΣ", "ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΣ" ΑΛΛΑ...

Μόνο αυτός μπορεί να μας γλιτώσει από τους τσαρλατάνους

Από τον Κλιντ Ισγουντ
Στιβαγμένοι στην προκυμαία σαν μικρασιάτες πρόσφυγες παρακολουθούμε τους συμπολίτες μας, μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις, να εγκαταλείπουν τον κρανίου τόπο της πρώτης φοράς αριστερά.
Με θολό το βλέμμα από τα δάκρυα στα μάτια, όχι εξαιτίας του αποχαιρετισμού, αλλά επειδή δεν έχουμε προκάμει ακόμη να πηδήξουμε στο πλοίο της μεγάλης φυγής παρατηρούμε γύρω μας το κολασμένο πεδίο που φλέγεται με την υπογραφή των κυβερνώντων τσαρλατάνων οι οποίοι
διαδέχθηκαν τους τσαρλατάνους του Σαμαρά.
Είναι τέτοιο το μέγεθος της τραγωδίας που δεν χωράει στις ανήμπορες λέξεις. Η έκρηξη του πυρηνικού ηφαιστείου της ασχετοσύνης των κυβερνώντων οι οποίοι από τα καφενεία του Γκύζη βρέθηκαν, ωσάν εγωπαθή γίδια, στα ευρωπαικά σαλόνια υπήρξε η χαριστική βολή στο μισοτειλειωμένο έργο της καταστροφής το οποίο προκάλεσε η ατολμία της κυβέρνησης Σαμαρά-Μπαλτάκου-παραδικαστικά κυκλώματα στη Δικαιοσύνη.
Οι ανεγκέφαλοι πολίτες (διάβασε κι εδώ) αναζήτησαν καταφύγιο στο δημαγωγικό κρεσέντο των ορδών του ΣΥΡΙΖΑ που ετοιμάζονταν να κάνουν ρεσάλτο στην εξουσία.
Πράγμα που έγινε εάν δεις τους διορισμούς των ηλιθίων συγγενών τους και των κομματόσκυλων της Κουμουνδούρου-κάποια από τα οποία ετοίμαζαν με τον Βαρουφάκη την έξοδο από το ευρώ-τρομάρα τους.
Και σαν να μην έφτανε αυτό το ασκέρι του ΣΥΡΙΖΑ είναι πλέον χωρισμένο στα 3: Τσίπρας, Λαφαζάνης και Κωνσταντοπούλουδιεκδικούν από ένα κομμάτι της κρατικής επιχορήγησης αλλά και τις μπίζνας από την διαχρονική επιχείρηση Μέγαρο Μαξίμου Α.Ε.
Θυμηθείτε τον επιχειρηματικό υπόκοσμο που περνούσε το κατώφλι (Hρώδου Αττικού) του Σαμαρά επί πρωθυπουργίας του καθώς και τους φωτογραφικούς νόμους και διατάξεις που περνούσε το υπουργείο Δικαιοσύνης για χάρη πάσης φύσεως βαρόνων.
Οι τελευταίοι παρέα με τους νταβατζήδες γαμούν και δέρνουν και με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.
Μια ακόμη εκπορνευμένη κυβέρνηση η οποία πηγαίνει προς τα πίσω τις φορολογικές δηλώσεις, άρα και την πληρωμή του ΕΝΦΙΑ, για να μην πληρώσουν οι πολίτες πριν τις εκλογές και σιχτιρίζουν.
Κυβερνητικές πουτανιές που ποτέ δεν έλειψαν από αυτό εδώ το μπουρδελοκράτος. Με τους κυβερνώντες τσαρλατάνους χωρισμένους σε 3 στρατόπεδα, τα οποία όμως από κοινού αναθεματίζουν τους δανειστές και δηλώνουν ότι δεν τους αρέσει το μνημόνιο αλλά μόνο τα 80 δις ευρώ, πόσες ελπίδες σωτηρίας υπάρχουν; Μηδέν.
Καθώς βρισκόμαστε στο χείλος της κόλασης ίσως να πρέπει να αναλογιστούμε ότι δεν άξιζε στον Παπανδρέου τόσο λάσπη.
Να του αναγνωρίσουμε ότι επί κυβέρνησής του δεν υπήρξε κανένα μεγάλο σκάνδαλο.
Βέβαια το να τον σέρνει ο Χυτήρης στο Πεντελικό για να συναντήσει τον Γιώργο Μπόμπολα ή να τρώει στη μάπα την αλλοίωση της λίστας Λαγκάρντ από τον Παπακωνσταντίνου δεν ήταν ότι καλύτερο. Οφείλουμε πράγματι να αφαιρέσουμε λάσπη από αυτή που επί 5 χρόνια εκσφενδονίζαμε στον Παπανδρέου. Πολίτες και αντιμνημονιακά κόμματα της πούτσας-όπως διαπιστώσατε. Στα 4 σήμερα είναι όσοι παρίσταναν τους αντιμνημονιακούς και που είστε ακόμη.
Αφού αφαιρέσουμε την λάσπη από τον ΓΑΠ καλά θα κάνουμε να ακούμε με προσοχή την μοναδική πολεμική μηχανή που μάχεται με πείσμα κατά των τσαρλατάνων που κυβερνούν. Κι αυτή δεν είναι άλλη από τον Βενιζέλο. "Σατανικός", "ιντριγκαδόρος", "μακιαβελικός", "μοχθηρός", "διαπλεκόμενος". Κατά καιρούς δεν έχει υπάρξει χαρακτηρισμός που να μην συνοδεύει το όνομά του. Είναι όμως ο μόνος που μπορεί να πάρει φαλάγγι-εάν προλάβουμε-τους τσαρλατάνους που κυβερνάνε.
Είναι αυτός που με θανατηφόρα ευστροφία ανέσυρε από τους Αθλίους του Βίκτωρος Ουγκώ τον ρόλο του Επιθεωρητή Ιαβέρη και τον ταύτισε με την αλλόκοτη πρόεδρο Κωνσταντοπούλου.
(Ο Ιαβέρης αυτοκτόνησε πηδώντας στον Σηκουάνα)
Μόνο με ανορθόδοξο πόλεμο, σατανικές ιδέες και κοφτερό μυαλό που συναρπάζει τα social media μπορείς να νικήσεις την τραβεστί λαική δημοκρατία που θέλουν να επιβάλλουν τα 3 φουσάτα του ΣΥΡΙΖΑ.
Δεν υπάρχει καλύτερος από τον Βενιζέλο σ΄αυτόν τον πόλεμο.
Ιαβέρης (Javert): Ένας παθιασμένος αστυνομικός Επιθεωρητής, που συνεχώς αναζητά, εντοπίζει και τελικά χάνει τον Γιάννη Αγιάννη. Πηγαίνει μεταμφιεσμένος στα οδοφράγματα, όμως η ταυτότητά του αποκαλύπτεται. Ο Αγιάννης έχει την ευκαιρία να τον σκοτώσει, αλλά τον αφήνει ελεύθερο. Ανίκανος να αποδεχτεί ότι ένας πρώην κατάδικος του έδειξε έλεος καθώς και ότι τον άφησε ελεύθερο, ο Ιαβέρης αυτοκτονεί πηδώντας στο Σηκουάνα.
kourdistoportocali

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου