Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2009

ΚΑΡΧΙΜΑΚΗΣ


ΩΣ ΝΕΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΟΥΑΡΟ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ Ο ΚΑΡΧΙΜΑΚΗΣ .

ΕΞΕΤΟΞΕΥΣΕ ΠΛΗΘΟΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΕΠΙ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΠΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΟΤΕ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΩΡΕΣ ΣΥΝΟΜΙΛΙΩΝ ΣΕ ΓΡΑΜΜΕΣ 090.

ΑΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΣΤΕΙΛΤΟ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΥΡΙΕ ΚΑΡΧΙΜΑΚΗ

ΑΛΛΟΙΩΣ ΕΙΣΑΙ ΨΕΥΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ.

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ .

ΑΣ ΞΥΠΝΗΣΕΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΑΣ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΟΝ ΧΑΤΖΗΓΑΚΗ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΣΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ.

ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ…

ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙΣ

Οι κρατικές ενισχύσεις,με τη μορφή της απαλλαγής από τον ειδικό φόρο κατανάλωσης για το αγροτικό πετρέλαιο που χρησιμοποιείται για τη θέρμανση των θερμοκηπίων και το οποίο έθεσε σε λειτουργία η Ιταλία το 2000 και στη συνέχεια το εφάρμοσε μέχρι το 2004, κρίθηκε από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή ως παράνομο και ασυμβίβαστο με τους κοινοτικούς κανόνες της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής (ΚΑΠ) και περί κρατικών ενισχύσεων και ανταγωνισμού. Η ιταλική κυβέρνηση καλείται τώρα να ανακτήσει, από τους Ιταλούς παραγωγούς θερμοκηπιακών καλλιεργειών όλα τα ποσά που χορηγήθηκαν και μάλιστα έντοκα.
ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΚΑΙ ΕΔΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΝΑΛΟΓΟ!!!!

ΒΑΜΒΑΚΙ


Υψηλότερα από τις προηγούμενες εκτιμήσεις της Διεθνούς Συμβουλευτικής Επιτροπής Βαμβακιού (ICAC) κινούνται οι τιμές του βαμβακιού κατά την τρέχουσα εμπορική περίοδο 2009-10. Οι προβλέψεις κάνουν λόγο για μέση άνοδο κατά 13% περίπου, σε σύγκριση με τις αντίστοιχες περσινές.Με βάση τις εκτιμήσεις της ICAC, τα παγκόσμια αποθέματα βαμβακιού φέτος θα είναι μειωμένα κατά 13%, σε σύγκριση με εκείνα στο τέλος της προηγουμένης περιόδου, φθάνοντας στα 10,7 εκατομμύρια τόνους, έναντι 12,3 εκατομμυρίων τόνων στα τέλη της εμπορικής περιόδου 2008-9.Αυτή θα είναι, η μεγαλύτερη μείωση παγκόσμιων αποθεμάτων βαμβακιού τα τελευταία 8 χρόνια,λόγω της μείωση κατά 5% της παγκόσμιας παραγωγής.