Τρίτη 3 Αυγούστου 2010

ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ



ΤΟΝ ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ. ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ (ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΜΠΟΡΙΟ), ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ (ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2008 ) ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ (ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ). ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΒΛΗΘΗΚΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΙΓΟΥΡΕΥΤΕΙ Η ΕΠΑΝΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ.

ΣΤΗΡΙΞΕΙΣ ΠΑΣΟΚ


                 ΔΥΣΤΟΚΙΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΕ 75 ΔΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ 5. ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ. ΟΥΤΕ ΚΑΝ Ο ΔΗΜΟΣ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ – ΛΥΓΟΥΡΙΟΥ ΠΟΥ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΤΣΑΚΑΛΙΑΡΗΦΑΝΤΑΖΕ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΩΣ ΣΗΜΕΡΑ. ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΟΥΤΕ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΒΕΒΑΙΑ. ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΛΩΣΗ ΑΦΟΥ ΜΕ ΤΟ ΡΥΘΜΟ ΠΟΥ ΕΞΕΛΙΣΣΟΝΤΑΙ, ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΑΡΘΡΩΣΟΥΝ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΕΝΟΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΛΟΓΟ.

Γύρο-γύρο, όλοι...


Νέο γύρο κατά Σαμαρά ξεκίνησε ο Μανώλης. Βγήκε σήμερα και επέκρινε την...

...επιλογή του αρχηγού να δώσει το χρίσμα του υποψήφιου περιφερειάρχη Πελοποννήσου στον κύριο Δράκο.

Όπως πρώτοι σας έχουμε πει, ο Μανώλης ήθελε για τον εαυτό του το χρίσμα και μόλις του είπαν όχι, ξεκίνησε το αντάρτικο.

Ο Σαμαράς θύμωσε πολύ. Του παρήγγειλε να σταματήσει τις εχθροπραξίες γιατί θα τον πετάξει έξω από το κόμμα. "Δεν είναι δυνατόν να με πολεμούν και οι φίλοι μου" (θυμάστε;).

Ο Μανώλης λούφαξε για μερικές μέρες. Κι από σήμερα ξαναβγήκε στο μεϊντάνι...