Τετάρτη 7 Απριλίου 2010

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ:ΑΦΙΣΟΚΟΛΛΗΤΗΣ


Οι παλαιότεροι στο πολιτικό ρεπορτάζ έχουν να το λένε. Με εξαίρεση τον Τάκη Λαμπρία και τον Γιάννη Βούλτεψη οι περισσότεροι επικεφαλής των Γραφείων Τύπου της Ν.Δ. ήταν για κλάματα. Από τους ογκόλιθους (Λαμπρίας, Βούλτεψης) στους ανεκδιήγητους του Κουρασμένου και του σημερινού προέδρου της Ν.Δ. (Πάνο, πως αντέχεις και συνομιλείς με αυτά τα κομματόσκυλα); Είτε ανεπάγγελτοι, είτε εντελώς άσχετοι και ανεπαρκείς νομίζουν ότι έγιναν μεγαλοπαράγοντες της πολιτικής από αφισοκολλητές της κακιάς ώρας. Ο τελευταίος ξεπέρασε και τον Ανδριανό. Ονομάζεται... Γιώργος Μουρούτης. Επάγγελμα; Παρατρεχάμενος του Σαμαρά. Ιδιότητα; Υπεύθυνος γραφείο Τύπου της Ρηγίλλης. Η τελευταία ενασχόλησή του έχει να κάνει με τις εκλογές στην ΟΝΝΕΔ. Ο εκλεκτός του χάνει με 15 μονάδες διαφορά και τώρα τρέχει να πείσει ότι δεν τον στηρίζει ο Σαμαράς για να μην χρεωθεί την συντριβή που έρχεται! Με την ΟΝΝΕΔ δεν έχουμε ασχοληθεί εκτενώς μέχρι σήμερα। Θα το κάνουμε όμως από αύριο το πρωί. Θα πέσει πολύ γέλιο με αυτά που θα διαβάζετε...
απο το http://fimotro.blogspot.com/

ΜΑΝΤΟΥΒΑΛΟΣ ΠΕΤΡΟΣ


ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ Ο ΠΕΤΡΟΣ ΜΑΝΤΟΥΒΑΛΟΣ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ-ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ.
ΤΟ ΥΦΟΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΤΟΝΟ,ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΠΩΣ "ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΕ" ΤΗ ΡΗΓΙΛΛΗΣ,ΚΑΘΩΣ Η ΗΓΕΣΙΑ ΔΕΝ,ΑΠ ΟΤΙ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΘΥΜΗ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ.

ΑΞΙΩΤΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ


ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ ΒΡΕΘΗΚΕ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ. ΑΠ ΟΤΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΕΠΙΔΙΩΞΕ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΕΚΤΟΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ. ΕΤΣΙ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ ΜΕ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥΣ. ΕΙΧΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΝΕΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΟΤΙΟΤΕΡΑ ΠΡΟΣ ΑΡΚΑΔΙΑ. ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΥΣ ΑΣΦΥΚΤΙΚΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΜΑΡΙΛΑΣ.

ΠΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ-ΒΙΚΤΩΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΒΙΚΤΩΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ.
«Δυστυχώς, εφτά αγωνιστικές προ της λήξης του πρωταθλήματος, η ομάδα μας έχει υποβιβαστεί στη Γ΄ Εθνική, πλην συγκλονιστικού απροόπτου, απρόοπτο το οποίο δεν περιμένουμε, γιατί το κάθε μορφής απρόοπτο δεν είναι ποτέ υπέρ του ΑΙΓΑΛΕΩ.Από τον περασμένο Νοέμβριο, καταβάλαμε ενωμένοι παίκτες, φίλαθλοι και η νέα μορφή του διοικητικού μοντέλου κάθε προσπάθεια για να αποφύγουμε τον υποβιβασμό। Δεν τα καταφέραμε και τα αίτια είναι πολλά. Ένας σημαντικός τομέας για την εξέλιξη κάθε αγώνα ήταν οι διαιτητές που μας έπαιζαν. Στα २७παιγνίδια που διεξήχθησαν, ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ διαιτητής δεν κρίθηκε ότι ευνόησε την ομάδα μας. Αντίθετα,πληθώρα διαιτητών έκαναν απίστευτα λάθη, και όμως παρέμειναν στους πίνακες αλώβητοι.

Την ευθύνη για το κατάντημα αυτό της διαιτησίας έχει η 3άδα της ΚΕΔ, κ।κ. Τεροβίτσας, Παπαδάκος και Φινοκαλιώτης, και κυρίως εκείνος που τελικά δίνει το ΟΚ για τον ορισμό των διαιτητών, δηλαδή ο πρόεδρος της ΕΠΟ, κ. Σοφοκλής Πιλάβιος.Για όσους δεν γνωρίζουν, το πράσινο φως για τον ορισμό κάθε αγώνα παίρνει ο πρόεδρος της ΕΠΟ.Έτσι, παρατηρείται το φαινόμενο Δευτέρα και Τρίτη το γραφείο του να δέχεται επισκέψεις παραγόντων,οι οποίοι, πέραν των άλλων, του λένε και τη γνώμη τους για το ποιος διαιτητής θα είναι καλό να τους παίζει.

Ο συχνότερος επισκέπτης είναι ο κ. Αχιλλέας Μπέος. Έτσι, στον πρώτο γύρο, αλλά και στον δεύτερο, ομάδες όπως το Αγρίνιο (διαιτητής ο κ. Ιωαννίδης), η Δράμα (διαιτητής ο κ. Μπαλωμένος), η Φυλή (διαιτητής ο κ. Παπανδριόπουλος), μετά το τέλος κάθε αγώνα με την ομάδα του κ. Μπέου έφταναν στα όρια της παράκρουσης.
Στο προσεχές διάστημα, θα παραθέτουμε πίνακα αγώνων με τα παραπάνω χαρακτηριστικά που απεικονίζουν ανάγλυφα το πώς γίνονταν μέχρι τώρα οι ορισμοί στη Β΄ Εθνική.
Όσον αφορά την ευθύνη για τον ορισμό, ο κ. Τεροβίτσας ασχολείται με την Α΄ Εθνική, αλλά ως κάτοικος Αγρινίου, μετά τη διαιτησία του κ. Ιωαννίδη, άρχισε να έχει λόγο στους ορισμούς, προσέχοντας διακριτικά την ομάδα της πατρίδας του.Ο κ। Παπαδάκος όριζε τους διαιτητές, τους έδειχνε στον κ. Τεροβίτσα και στον κ. Πιλάβιο, έπαιρνε τη συγκατάθεσή τους, και κατόπιν γινόταν η ανακοίνωση των ορισμών στο site της ΕΠΟ.
Το ερώτημα που προκύπτει είναι εάν ο κ। Πιλάβιος
στον σχετικό πίνακα των “υπόπτων” για στοιχηματισμό αγώνων της UEFA διέκρινε ομάδες που είχαν συχνή παρουσία σε παράλογους στοιχηματισμούς,δεν πήρε κάποια μέτρα, ή και αυτός –σαν Έλληνας πολίτης που μαθαίνει για κάποιο “σίγουρο” αποτέλεσμα– έπαιζε στοίχημα, με αυξημένες πιθανότητες,αφού είχε και τη γνώση για το ποιόν των διαιτητών που όριζε η ΚΕΔ…

Ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ

ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ Ο ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ. ΜΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ ΣΤΕΛΕΧΟΥΣ ΤΙΝΑΞΕ ΤΑ SPREAD ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΜΕΡΕΣ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ. ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΡΓΗΣΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΕΙΔΗΣΗ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΖΗΜΙΑΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Η <<ΕΙΔΗΣΗ>> ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΘΕΜΑ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΘΥΜΗΘΗΚΕ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΜΕ ΤΡΟΜΕΡΗ ΔΗΛΩΣΗ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΜΕΤΑ. ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ…