Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

Γιατί η περίπτωση Χατζηγάκη τρομάζει τη Συγγρού...

Η περίπτωση Χατζηγάκη προκαλεί πανικό στη Συγγρού, γιατί ξέρουν καλά πως πίσω από την «επανάσταση» του πρώην υπουργού δεν βρίσκεται ούτε η Ντόρα ούτε ο Μητσοτάκης... Αν ήταν έτσι, θα τον είχαν ήδη διαγράψει... Ο Αυγενάκης δεν είπε τίποτα μπροστά στις «βόμβες» που έριξε ο Σωτήρης, και διεγράφη με συνοπτικές διαδικασίες. Είπε κανείς τίποτα για «πλατεία Μαβίλη»; Α, σα να άκουσα κάτι...

ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΛΑΓΟΣ

ΜΕΤΑ ΤΟ <<ΛΑΓΟΣ ΤΗ ΦΤΕΡΗ ΕΣΕΙΕ ΚΑΚΟ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΙΟΥ ΤΟΥ>> ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΣΗΜΕΡΑ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΛΑΓΟ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ.

ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΛΑΟΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΟΝΟΠΩΛΟΥΣΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΚΑΘΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ. ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΠΛΕΟΝ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΝΕΙ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΟ. ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΓΟΥΔΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΓΟΥΜΙΑ ΤΟΥΣ.

Γιατί δεν έπαιξαν οι δηλώσεις της Έλσας;


-Πιστεύω πως η Ντόρα θα πάει καλά.Αξίζει να πάει καλά.Η Βουλή την χρειάζεται. Θεωρώ πως θα έχουμε εκπλήξεις..Ζω την κοινωνία και βλέπω πως υπάρχουν άνθρωποι όλων των χώρων που την περιμένουν να φουλάρει.Εύχομαι να παραμείνει στις πολιτκές δυνάμεις η Ντόρα και γενικά άνθρωποι σαν την Ντόρα.
-Εγώ αισθάνομαι πολύ πιο ΝΔ απο όλα αυτά τα αστεία "μειράκια" που τολμάνε να μιλάνε για μένα. Είναι για γέλια!

Αυτά κι άλλα πολλά δήλωσες προχθες η Έλσα Παπαδημητρίου σε κανάλι της Αργολίδας. Τι διαφορά έχουν από τις δηλώσεις Χατζηγάκη για τις οποίες "χάλασε" ο κόσμος;

parapolitiki

ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ ΛΥΚΕΙΟ ΝΑΥΠΛΙΟΥ

ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΜΠΟΤΣΗ ΠΗΡΕ ΤΟ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ ΛΥΚΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΤΟΥ. ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΕΙΔΗΣΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΜΙΖΕΡΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΠΟΥ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΑ. ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΠΟΥΔΑΖΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ.