Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

Γιώργος Δελαστίκ: "Έβγαλε την Ελλάδα στο σφυρί ο Γιώργος Παπανδρέου"


O απόλυτος εθνικός εξευτελισμός.
Οι εκπρόσωποι των τροϊκανών δυνάμεων κατοχής
της πατρίδας μας ανακοινώνουν σε συνέντευξη Τύπου, το απομεσήμερο της Παρασκευής, ότι συμφώνησαν με την κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου να προχωρήσει η τελευταία στην ιδιωτικοποίηση όποιας δημόσιας επιχείρησης έχει απομείνει και κυρίως να εκποιή σει δημόσια γη (!), προκειμένου να συγκεντρώσει το τεράστιο ποσό των 50 δις ευρώ σε πέντε χρόνια, ώστε να τα δώσει στις ξένες τράπεζες για να μειωθεί το δημόσιο χρέος. Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, έχοντας επίγνωση της πολιτικής θύελλας που θα ξεσηκώσει η συμφωνία, την έχει αποκρύψει από τον ελληνικό λαό. Την «καρφώνουν» όμως οι «γκαουλάιτερ» των ξένων δυναστών για να μην της αφήσουν περιθώρια καθυστερήσεων και υπεκφυγών.
Αντιλαμβανόμενος ο πρωθυπουργός ότι κάτι πρέπει να πει για τα μάτια του κόσμου, αλλά και φοβούμενος μήπως η ΕΕ και το ΔΝΤ τού πετάξουν κατάμουτρα τη συμφωνία του μαζί τους για τα 50 δις, ο Γιώργος Παπανδρέου αντιδρά με ταχύτητα... Ραν Ταν Πλαν: Δώδεκα (!) ώρες αργότερα,
περισσότερα

Βουλευτές έτοιμοι για όλα

Οταν περάσει η 3η Απριλίου και εφόσον δεν έχουν γίνει εκλογές ως τότε, θα ζήσουν μεγάλες στιγμές στο ΠΑΣΟΚ. Βουλευτές εμφανίζονται έτοιμοι να απασφαλίσουν όταν απαλλαγούν από το φόβο της λίστας και να απευθυνθούν στην εκλογική τους βάση με όρους…
αντιμνημονιακούς. Οπως μας μεταφέρεται, αρκετοί ανησυχούν για την έδρα τους και θέλουν να μιλήσουν στο λαό απελευθερωμένοι από τις δεσμεύσεις της ακολουθούμενης πολιτικής. Βλέποντας ότι η νομιμοφροσύνη έχει βαρύ πολιτικό κόστος, εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο να “το πάρουν αλλιώς” για να εξασφαλίσουν την επανεκλογή τους. Η κλασική δημοσιογραφική έκφραση “καζάνι που βράζει η κοινοβουλευτική ομάδα” του ΠΑΣΟΚ θα αποκτήσει, πιθανότατα, ανανεωμένο περιεχόμενο.
zoomnews.gr

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΡΙΑ


ΜΕ ΘΡΑΣΟΣ ΡΩΤΗΣΕ ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΑΝ ΒΑΖΕΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΗΣ. ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΕΝΤ.
ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΕΠΑΝΕΛΑΒΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΣ ΤΟ ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΣΤΗ ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ. Ε, ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ Η ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΟΥ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΤΗ ΜΕΡΚΕΛ ΤΟ ΕΞΗΣ << ΚΥΡΙΑ ΜΕΡΚΕΛ ΒΑΖΕΤΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΣΑΣ ΟΤΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΘΑ ΕΞΟΦΛΗΣΕΙ ΤΙΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ Η ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΣ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΙΣΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ>>?
ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΑΡΑΓΕ?

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ


ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΕΓΚΥΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ Η ΠΡΩΤΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΝΕΙ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΓΩΓΕΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ (ΠΕΡΙΠΟΥ ΔΥΟ ΜΟΝΑΔΕΣ) ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.
ΟΙ ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΙ, ΟΙ ΜΗ ΕΧΟΝΤΕΣ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ, ΟΙ <<ΑΡΝΗΤΙΚΟΙ>> ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΑ ΝΟΥΜΕΡΑ. Η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑ ΠΑΡΑ ΤΗ ΠΟΛΥΔΙΑΣΠΑΣΗ. ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΡΩΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΕ ΝΙΩΘΟΥΝ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΤΑΜΠΕΛΕΣ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΘΕΣΗΣ ΨΗΦΟΥ.
ΑΦΟΥ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΜΕ.