Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015

ΑΦΟΥ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΚΥΡΤΣΟΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΠΥΡΑΚΗ (ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΟΨΙΜΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΤΕ ΜΑΓΚΕΣ)

Επίθεση Κύρτσου στον Προκόπη Παυλόπουλο

Σε συνέντευξή που έδωσε ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Κύρτσος στο ραδιόφωνο των Παραπολιτικών και στον Νίκο Ευαγγελάτο συνεχίζει την πολεμική του απέναντι στον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή.
Αυτή τη φορά βρήκε να το κάνει μέσω του θεσμού του

ΑΣΤΟ ΡΕ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ

Ο βουλευτής Αργολίδας του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Κοδέλας δήλωσε την εναντίωση του για την υποψηφιότητα του Προέδρου της Δημοκρατίας με ένα δελτίο Τύπου στο οποίο αναφέρει:

«Η μεγάλη αλλαγή που ποθεί ο λαός μας δεν βρίσκει δικαίωση στην επιλογή για Πρόεδρο της Δημοκρατίας στελέχους (ανεξαρτήτως των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών του) από το πολιτικό προσωπικό που για χρόνια βρίσκεται στο προσκήνιο και κυβέρνησε τη χώρα.
Ειδικά ετούτη την ώρα, που η χώρα και η κυβέρνηση βρίσκονται εν μέσω "πυρών" και τελεσιγράφων υπήρχε η ανάγκη για

ΟΧΙ

 ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΚΡΑ ΚΑΙ Η ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΓΚΡΕΜΟΥ. ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΤΑΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΜΕ ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ

Ο Τσίπρας άκουσε τη συμβουλή, «Αλέξη κάντο τώρα»

Γράφει ο Τάκης Χατζής  
Διαβάζοντας το κείμενο Μοσκοβισί- αυτό που εξαφανίστηκε από το Eurogroup, αντιλαμβάνεται κανείς το αυτονόητο. Ότι δηλαδή, όπως σε όλες τις διαπραγματεύσεις, για να πάρεις, κάτι θα δώσεις. Έτσι λοιπόν, στο κείμενο γινόταν αναφορά για περιορισμό της ανθρωπιστικής κρίσης, αλλά ταυτοχρόνως υπήρχε και η πρόβλεψη ότι οποιαδήποτε νέα μέτρα δεν θα αναστρέψουν τις υπάρχουσες δεσμεύσεις και πως θα είναι απολύτως