Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

Βυθίζονται Καμπόσος και Δράκος


Τη κάτω βόλτα πρέπει να έχουν πάρει τα νούμερα των πραγματικών κρυφών δημοσκοπήσεων στην Αργολίδα για τις υποψηφιότητες Καμπόσου στο Άργος και Δράκου
στην περιφέρεια.
Πώς αλλιώς να εξηγηθούν οι συχνότατες επισκέψεις των πρωτοκλασάτων της Ρηγγίλης;

Ζώης και Αβραμόπουλος κολλητά σε δύο μέρες αυτή την εβδομάδα.

Μαθαίνουμε επίσης ότι τις επόμενες ημέρες έχουν προγγραματιστεί ακόμη τρία-τέσσερα ταξιδάκια σε Άργος και νομαρχία από κορυφαίους της Ρηγγίλης για να στηρίξουν τις υποψηφιότητες Καμπόσου και Δράκου.

Γιατί τόσο κινητοποίηση από πλευράς της Ρηγγίλης;


Δεν είναι αληθινά τα νούμερα που μας σέρβιραν με τις τελευταίες δημοσκοπήσεις;


Ειδικά για το Άργος,δήμαρχος που όπως λένε
οι δημοσκοπήσεις του ..........


εκλέγεται από την πρώτη Κυριακή με 60%,........γιατί να έχει ανάγκη από αυτές τις ιδιαίτερες περιποιήσεις;

ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ

  ΜΕ ΔΙΑΡΡΟΕΣ ΣΤΑ ΜΜΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΤΟΥ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥΣ. ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ... ΟΙ ΔΙΑΡΡΟΕΣ <<ΜΙΛΑΝΕ>> ΓΙΑ ΔΙΑΠΟΜΠΕΥΣΗ Η ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΙΣΕΙΣ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΔΕΣΟΥΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ.
            ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΙΔΕΑ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΜΕ ΤΑ ΕΞΗΣ. ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΗΣ ΣΕΙΡΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ.
             1. ΠΡΩΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΘΟΥΝ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ.
             2. ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ.
             3.ΟΙ 300 ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ.
             4.ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ Η ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ( ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ, ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΝΟΜΑΡΧΕΣ, ΔΗΜΑΡΧΟΙ)>
             5. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΑΣ ΕΛΕΓΞΕΙ ΟΠΟΙΟΥΣ ΘΕΛΕΙ Ο κ. ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ.
  Υ.Γ. ΤΑ 1 ΚΑΙ 2 ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΛΕΓΚΤΩΝ, ΚΑΤΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΥΠΟΥΡΓΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ.

Συνάντηση Αβραμόπουλου-Καμπόσου


Ο Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος, κατά την επίσκεψή του στο εκλογικό κέντρο του υποψηφίου Δημάρχου Άργους κ. Δημήτρη Καμπόσου, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Με μεγάλη μου χαρά επισκέπτομαι, για μια ακόμη φορά, την Αργολίδα, για να συναντηθώ με το Δημήτρη Καμπόσο και τους συνεργάτες του, οι οποίοι δίνουν, με πάθος, όραμα και μαχητικότητα, τον αγώνα τους για την τοπική κοινωνία. Μετά τη συνένωσή του με τους γειτονικούς δήμους, το Άργος αποκτά στρατηγική σημασία για...

την ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής της Αργολίδας, αλλά και της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Η Αργολίδα έχει άξιους εκπροσώπους της κεντρικής πολιτικής σκηνής. Και τώρα, μέσα από τις περιφερειακές και τις δημοτικές εκλογές, θα αναδείξει άξιους εκπροσώπους πρώτης γραμμής για να πάει ο τόπος μπροστά. Ο Δημήτρης Καμπόσος επελέγη με κύρια χαρακτηριστικά και συγκριτικά πλεονεκτήματά του το ήθος του, το όραμά του, τη διάθεση προσφοράς του και τη μέχρι τώρα θετική διαδρομή του, τόσο στα δημόσια πράγματα, όσο και στον τομέα που έχει δραστηριοποιηθεί ως επαγγελματίας.


Είμαι εδώ για να τον συγχαρώ, εκ μέρους της παράταξής μας, να τον ενθαρρύνουμε, να τον εμψυχώσουμε, αλλά να πάρουμε κι εμείς μέρος της ενέργειας που απαιτεί αυτό τον καιρό, η μάχη που δίνεται στο πεδίο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.


Του εύχομαι, με όλη μου την καρδιά, καλή επιτυχία. Και θα είμαστε πάλι εδώ για να γιορτάσουμε τα αποτελέσματα της εκλογικής αναμέτρησης, που θα αναδείξει μια νέα ηγεσία με το Δημήτρη Καμπόσο να ηγείται μιας νέας ελπιδοφόρου εποχής για το Άργος και την ευρύτερη περιοχή.


Καλή δύναμη σε όλους»

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΥΠΟΔΟΧΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΛΠΙΔΑΣ


Η Ανεξάρτητη Παράταξη Πρόταση Ελπίδας και ο υποψήφιος δήμαρχος Άργους- Μυκηνών Σωτήρης Κωτσοβός με όλους τους συνεργάτες του, συνεχίζοντας για τρίτη μέρα τις επισκέψεις της στην περιφέρεια του Νέου Δήμου, γνωρίζει καθημερινά την αυθόρμητη συμπαράσταση των απλών πολιτών.

Την Πέμπτη στα Σταθέϊκα, το Σχοινοχώρι, το Μαλανδρένι, το Κουτσοπόδι, την Παρασκευή στην Νέα Κίο, σήμερα Σάββατο στο κέντρο του Άργους και το Κεφαλάρι, το Ελληνικό, το Σκαφιδάκι, τους Μύλους και το Κιβέρι, η υποδοχή ήταν εντυπωσιακή.

Άνθρωποι απλοί, οι δημότες στις περιοχές αυτές έδειξαν την αγάπη τους, επιβεβαιώνοντας τις προσδοκίες μας και τις πραγματικές «κεκαλυμένες» μετρήσεις ότι η παράταξή μας έχει δυναμική νίκης. Αυτή η συμπαράσταση είναι η απάντηση στα ψέματα που καλλιεργούνται μεθοδευμένα και θα απαντηθούν την Κυριακή των εκλογών.

Όλα αυτά τα επικοινωνιακά τεχνάσματα, ενώ αποσκοπούσαν στο να αποτρέψουν τους ψηφοφόρους να ψηφίσουν, τελικά δυναμώνουν τη φωνή μας γιατί ο κόσμος κατάλαβε ότι τους κοροϊδεύουν με ένα στόχο: ΝΑ ΥΠΟΚΛΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ.

Ο Σωτήρης Κωτσοβός, ένας άνθρωπος της περιοχής, ένας καταρτισμένος επιστήμονας με πανθομολογούμενη αποδοχή και συνεισφορά στα πολιτικά δρώμενα, είναι μια προσωπικότητα που ο λαϊκισμός και οι απειλές των αντιπάλων του δεν μπορούν να τον αγγίξουν σε συνδυασμό με την δυναμική που του προσθέτουν οι πανάξιοι συνεργάτες του στο ψηφοδέλτιο.

Το αποδεικνύει επίσης, η επιτυχής δοκιμασία του στη μάχη της ψήφου με την οποία τον τίμησαν επανειλημμένα οι πολίτες, σε αντίθεση με κάποιους νεοφανείς «επικίνδυνους» τηλεοπτικούς Καίσαρες, που επικαλούνται την αλλαγή και εκπροσωπούν ολοφάνερα τον παλαιοκομματικό λαϊκισμό, που έχουν μάλιστα δείξει την αισθητική και τις πραγματικές προθέσεις τους την προηγούμενη εκλογική αναμέτρηση και τώρα ξαναϋπόσχονται σε όλους τα πάντα.

Μπορεί να ξεχάσει κανείς τα αγάλματα, τις χλαμύδες, τον Σόμμερ και τόσα άλλα φαιδρά που μόνο η αλλαγή του τίτλου προσπαθεί να τα κουκουλώσει;

Από την άλλη πλευρά, η απερχόμενη δημοτική αρχή σε πλήρη συστράτευση «υπό νέα διεύθυνση» απολογείται, προγραμματίζοντας μία από τα ίδια.

Τελικά, η ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΛΠΙΔΑΣ είναι η σοβαρή επιλογή σε μια νέα δύσκολη περίοδο για την περιοχή, που απαιτεί ΓΝΩΣΕΙΣ, ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ και ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ. Απέναντι της υπάρχουν μόνο κομματικοί στρατοί και άναρθρες κραυγές που στοχεύουν, όπως φαίνεται, στην πλάνη και στα μεθοδευμένα ψέματα.

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ.

ΔΩΣΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΜΟΥΝ ΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΣΑΣ.

ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΤΕ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΩΝΟΥΝ.

Η ΕΛΠΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ.

Για έναν Νέο Δήμο με αρχές και εντιμότητα,

Με διαφάνεια και αξιοκρατία,

Με γνώσεις και σχεδιασμό,

χωρίς δεσμεύσεις και συναλλαγές.

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ.

Σωτήρης Κωτσοβός

ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΛΠΙΔΑΣ

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΔΗΜΟΥ ΑΡΓΟΥΣ-ΜΥΚΗΝΩΝ