Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

Το κερασάκι στην τούρτα

Το κερασάκι στην τούρτα αποτέλεσε η σημερινή ληστεία στην ΑΤΕ της Αγ.Τριάδας του Δήμου Μιδέας. Κλοπές , διαρρήξεις, τα αυτοκίνητα που περνάνε με "200" μπροστά απο την πλατεία και από το σχολείο, καθώς και σκηνές βίας, βρίσκονται στην "ημερήσια διάταξη" στο συγκεκριμένο χωριό.
Αυτοί που τα προκαλούνε όλα αυτά είναι οι "γνωστοί άγνωστοι", για τους οποίους όλοι μιλάνε, αλλά μόλις έρχεται η ώρα να προσφύγει κάποιος στη δικαιοσύνη, τότε "αλλα λόγια να αγαπιόμαστε".
Μάλιστα , την προηγούμενη εβδομάδα,μετά τη σχολική γιορτή του δημ.Σχολείου, αθίγγανοι επιτέθηκαν στον διευθυντή του σχολείου, με τους μικρούς μαθητές να κλαίνε και όταν προσπάθησε κάποιος γονιός να τους ηρεμήσει και να σώσει από τα χέρια τους τον διευθυντή, οι αθίγγανοι δε δίστασαν να χτυπήσουν το γονιό στέλνοντάς τον στο νοσοκομείο.
Ο σύλλογος γονέων, ο διευθυντής του σχολείου, ο διευθυντής της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης και οι τοπικοί αστυνόμοι είναι ακόμα άγνωστο αν προέβησαν στις όποιες ενέργειες είχαν υποχρέωση. Από τους δημοτικούς συμβούλους δεν έχουμε κάποια απαίτηση(τόσα χρόνια), αφού οι συγκεκριμένοι που δημιουργούν όλα αυτά τα προβλήματα μπορεί να είναι ψηφοφόροι τους... 
Επίσης , να θυμίσω τον προπηλακισμό νομαρχιακού συμβούλου την ημέρα των εκλογών, στο προαύλιο του συγκεκριμένου σχολείου και ενός δασκάλου πριν περίπου ένα χρόνο.

Τέλος, όλα αυτά τα γεγονότα, σε συνδυασμό με την έξαρση των ναρκωτικών στην περιοχή ,δε θα πρέπει επιτέλους να περνάνε απαρατήρητα από τις αρμοδιες αρχές. Οι κάτοικοι αδυνατουν ν΄αντιδράσουν καθώς ελλοχεύει ο κίνδυνος της εκδίκησης.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ