Τετάρτη 30 Ιουνίου 2010

ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ


ΑΠΕΣΥΡΕ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ. ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΑΛΑΛΟΥΜ ΤΗΣ ΡΗΓΙΛΛΗΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΥΝΟΧΗΣ ΤΗΣ ΗΓΕΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ 7 ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΟ ΟΡΓΑΝΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΒΑΣΙΚΩΝ ΤΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ.

ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ


ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΜΕ ΕΥΛΗΠΤΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑ. ΑΦΗΝΕΙ ΑΝΟΙΚΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΕΑΝ ΠΕΡΙΠΛΑΚΕΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΕ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ. ΟΡΙΟΘΕΤΕΙ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΩΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΣΟΔΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΑΠΑΝΩΝ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΛΕΠΤΕΣ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΜΙΑΣ ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ. ΑΙΤΙΟΛΟΓΕΙ ΑΦ ΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΦΗΝΕΙ ΑΝΟΙΧΤΟ ΑΦ ΕΤΕΡΟΥ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΗΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΣΤΑΣΗΣ ΜΕ ΔΥΟ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ. ΠΡΟΕΧΕΙ Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΥΠΟΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΤΑΙ.

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ. ΥΠΕΡΤΕΡΕΙ ΤΟ ΑΡΩΜΑ ΓΥΝΑΙΚΑΣ. ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΩΣ ΤΙΣ 8 ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙΡΟΣ

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ

ΕΛΙΖΑ ΒΟΖΕΝΜΠΕΡΓΚ

ΦΕΒΡΩΝΙΑ ΠΑΤΡΙΑΝΝΑΚΟΥ

ΝΙΚΟΣ ΔΕΝΔΙΑΣ

ΛΥΚΟΥΡΕΝΤΖΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ


ΕΣΚΑΣΕ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ. ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΠΕΡΔΕΜΑ ΣΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΣΑΜΑΡΑ. Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΟ ΕΤΡΕΧΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΗΛΘΕ ΔΕΥΤΕΡΟΣ.

Ανακοινώνει υποψηφιότητα ο Τατούλης


Την υποψηφιότητά του για την Περιφέρεια Πελοποννήσου ανακοινώνει στα μέσα της επόμενης εβδομάδας ο πρώην υπουργός Πέτρος Τατούλης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του parapolitika.gr ο κ. Τατούλης έχει ολοκληρώσει τις πολιτικές επαφές του και θα προχωρήσει την ερχόμενη εβδομάδα σε συνέντευξη τύπου, όπου θα ανακοινώσει ανεξάρτητο περιφερειακό ψηφοδέλτιο, στο οποίο θα συμμετέχουν προσωπικότητες και πρόσωπα απο όλα τα κόμματα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες την υποψηφιότητα Τατούλη αναμένεται να στηρίξει το ΠΑΣΟΚ, μετά και τόν περιορισμό των αντιδράσεων απο κυβερνητικούς βουλευτές -Οδυσσεά Βουδούρη (απο τη Μεσσηνία) και Πάνου Μπεγλίτη (απο την Κορινθία).

Στήριξη στην υποψηφιότητα του πρώην "γαλάζιου" υπουργού θα δώσει και ο ΛΑΟΣ του Αρκά Γιώργου Καρατζαφέρη.

Στην ίδια κατεύθυνση αναμένεται να κινηθεί και η κ. Ντόρα Μπακογιάννη, αλλά και το κόμμα του κ. Φώtη Κουβέλη "Δημοκρατική Αριστερά"!

parapolitika.gr

ΔΡΑΓΩΝΑ ΘΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΓΓΛΙΚΑ

ΜΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΑΠΑΞΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΩΝ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ. ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΟΡΘΟ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΓΙΑ ΕΞΟΙΚΕΙΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΟΤΙ ΓΙΑ Ν ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΑΓΓΛΙΚΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΧΤΙΖΑΝ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 2.500 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑΘΕΡΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΕΘΝΙΚΗ.

ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ Η ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΜΕ ΑΙΧΜΕΣ ΣΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΟ (ΒΛΕΠΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΧΑΡΑΣ ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΥ) ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΤΗ ΣΥΜΜΑΖΕΨΕΙ Η ΑΝΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΟΡΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ.

ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΚΙΟ

Ο ΔΗΜΟΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΡΓΟΥΣ ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΙΟΥΛΙΟΥ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΑΠΟ ΤΙΣ 9 ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΩΣ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΤΙΣ 1.30. Η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΟΙ ΑΝΑΓΚΕΣ ΑΙΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ. ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΗ. Ο <<ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ>> ΔΕΝ ΕΜΠΟΔΙΣΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ. ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ Ο ΝΕΟΣ ΔΗΜΟΣ ΑΡΓΟΥΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΕΙ ΤΙΣ ΚΑΛΕΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΒΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΥΠΑΡΧΟΝΤΕΣ ΔΗΜΟΥΣ.

Τους την έστησε και έπιασε στα...πράσα τoν Σαμαρά

Μα τι έκανε ο άνθρωπος για να μάθει ποιος διαρρέει όσα τους δίνει; Για τον Γιώργο Καρατζαφέρη λέμε που πήγε και έδωσε επιστολή στον πρόεδρο της δημοκρατίας και εκεί έβαλε την υπογραφή του. Έδωσε την ίδια επιστολή με μια μικρή αλλαγή στον Παπανδρέου και την ίδια στον Σαμαρά με μονογραφή και όχι ολογράφως όπως στις άλλες δύο( η μια ήταν με αλλαγή). Και στις 3 έγραφε κοινοποίηση για να τους μπερδέψει(όχι τόσο τον Παπούλια όσο τους αρχηγούς και κυρίως τον Σαμαρά).
Τελικά στην δημοσιότητα βγήκε η μια...

που είχε μονογραφή και ήταν του Αντώνη Σαμαρά και άρα καρφώθηκε πως ο αρχηγός της Ν.Δ. την έδωσε! Τους παγίδεψε ο Καρατζαφέρης που μας φαίνεται ότι τους κάνει πλάκα!
Πως την πάτησε έτσι ο Σαμαράς που θέλει να μας βγάλει και από το μνημόνιο;
TROKTIKO

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Ο ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ(Η ΚΟΥΡΤΙΝΑΣ)

kwstas-markopoylos-thumb-large.jpg
Υποψηφιότητα για την θέση του γραμματέα κατέθεσε και επισήμως χθες ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος(ΚΟΥΡΤΙΝΑΣ) της Ν.Δ. Κώστας Μαρκόπουλος. Πρόκειται για τον πρώτο υποψήφιο γεγονός που καταδεικνύει ότι ήταν έτοιμος από καιρό για να διεκδικήσει τον συγκεκριμένο θώκο. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Μαρκόπουλος πριν καταθέσει την υποψηφιότητα, επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον πρόεδρο της Ν.Δ. Αντώνη Σαμαρά.