Παρασκευή 18 Ιουνίου 2010

Ο Ανδριανός... άκουγε τον Σαλμά

Πάνε οι εποχές της παντοδυναμίας του στο Μέγαρο Μαξίμου, στο πλευρό  του Κώστα Καραμανλή.

Περασμένα μεγαλεία... Ο Γιάννης Ανδριανός βρισκόταν σήμερα στα έδρανα της Ολομέλειας της Βουλής, στο περιθώριο του κοινοβουλευτικού ελέγχου προς την Κυβέρνηση Παπανδρέου.

Η κάμερα του Καναλιού της Βουλής, τον «συνέλαβε» να κάθεται πίσω από τον τομεάρχη Υγείας της Νέας Δημοκρατίας Μάριο Σαλμά, και να τον παρακολουθεί προσεκτικά, στην ερώτηση που έκανε στον υφυπουργό Οικονομικών Φίλιππο Σαχινίδη.

Πάνε οι εποχές της παντοδυναμίας του στο Μέγαρο Μαξίμου, στο πλευρό του Κώστα Καραμανλή.

parapolitika.gr

Απουσίες από την ΚΟ της ΝΔ

Το  γεγονός ότι ανάμεσα στους απόντες καταμετρήθηκαν Β. Μεϊμαράκης,  Ε.Παπαδημητρίου, Θ. Σκυλακάκης και Κυρ. Μητσοτάκης...

Αρκετοί ήταν οι απόντες από την συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ και ειδικότερα από την πλευρά όσων ψήφισαν τη Μπακογιάννη ή παραμένουν ακόμη και σήμερα υποστηρικτές της.

Το γεγονός ότι ανάμεσα στους απόντες καταμετρήθηκαν Β. Μεϊμαράκης, Ε.Παπαδημητρίου, Θ. Σκυλακάκης και Κυρ. Μητσοτάκης οδήγησε αρκετούς σε συμπεράσματα «αντάρτικου», αν και ο τελευταίος ήταν ομιλητής σε συνέδριο για το περιβάλλον στο Λονδίνο.

Δεν ξέρουμε ακόμη εάν υπάρχει επαρκής δικαιολογία για τους υπόλοιπους, αλλά ....εκ πρώτης όψεως φαίνεται τυχαία η απουσία τους.

Από τη συνεδρίαση απουσίαζε και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Κ. Μαρκόπουλος, όμως μην πάει σε «αντάρτικο» το μυαλό σας.

Στο... Mουντιάλ οφείλεται η απουσία του καθώς ο βουλευτής της ΝΔ βρίσκεται στη Νότια Αφρική.

parapolitika.gr