Πέμπτη 7 Απριλίου 2016

ΚΚΕ: Το «τυράκι» για το χρέος δεν κρύβει τη «φάκα» των μέτρων

«Το “τυράκι” της ελάφρυνσης του χρέους – είτε με βάση το σχέδιο του ΔΝΤ είτε αυτό της Ε.Ε./ Γερμανίας – δεν μπορεί να κρύψει τη “φάκα” των προαπαιτούμενων μέτρων», σημειώνει το Κομμουνιστικό Κόμμα σε σχόλιό του για τη διαπραγμάτευση της κυβέρνησης με τους θεσμούς.
Ο Περισσός καταλογίζει στην κυβέρνηση ότι επιταχύνει την εφαρμογή των μέτρων, ενώ σημειώνει ότι το σχέδιο για το ασφαλιστικό είναι «πολύ χειρότερο» από το αρχικό.
Παράλληλα, διαπιστώνει ότι γίνεται αύξηση της άμεσης και έμμεσης φορολογίας, ενώ εκτιμά ότι παραχωρούνται «νέα προνόμια στο μεγάλο κεφάλαιο».
Κλείνοντας, κατηγορεί την κυβέρνηση ότι «έχει κάνει σημαία της» την εφαρμογή του τρίτου μνημονίου.

-Σκάσε μαλάκα!..

Ενα VIDEO που τα σπάει κυκλοφορεί από χθες στο διαδίκτυο. Μιλάμε για επικό VIDEO που δείχνει τον υπουργό Κοτζιά να λέει σε φοιτητή

-Σκάσε μαλάκα…,

στην διάρκεια επίσκεψής του στο Πανεπιστήριο Πειραιά.

(Είναι αλήθεια ότι ο μπαγάσας ο φοιτητής τον είχε στριμώξει άγρια και ο Κοτζιάς, έσκασε, του ανέβηκε το ζάχαρο!!!)

Η επίσκεψη του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά στο Πανεπιστήμιο Πειραιά την Τρίτη 5 Απριλίου προκάλεσε την αντίδραση των φοιτητών. Αποκαλυπτικά τα λόγια του κυρίου υπουργού σε παρατηρήσεις φοιτητών για τις δολοφονίες προσφύγων στα σύνορα.

Το βίντεο στάλθηκε στο ormantifa.wordpress.com από φοιτητή στο ΠΑΠΕΙ

Δύο λέξεις αρκούν: Σκάσε μαλάκα
Ακολουθεί ο αποκαλυπτικός διάλογος:

-Τα συγχαρητήριά μου για τις επικίνδυνες και δολοφονικές πολιτικές που υιοθετείται.
-Είπες την ατάκα σου;
-Είσαστε ηθικός αυτουργός των δολοφονιών εκατοντάδων προσφύγων στα σύνορα. Ντροπή σας.
–Σκάσε μαλάκα
-Αυτή είναι η επιχειρηματολογία σας; Πρέπει να ντρέπεστε. Έτσι απευθύνεστε σε έναν 22χρονο φοιτητή; Κοτζάμ υπουργός δεν έχετε επιχειρήματά;
-Έκανα φυλακή εγώ παλιόπαιδο
-Και τώρα τα ξεπουλάτε όλα; ντροπή σας που σκοτώνετε ανθρώπους στο Αιγαίο. Συγχαρητήρια για το ήθος σας.

21 Ioυλίου 2016_ A DAY AFTER GREXIT;

«Προφανώς ο Τσίπρας δεν έμαθε τίποτα από τις καταστροφικές διαπραγματεύσεις
 Και να που η Goldman Sachs έρχεται να δικαιώσει την εκτίμηση του “Κουρδιστού Πορτοκαλιού” για το τέλος του έργου. Η Επενδυτική Τράπεζα σε νέο της σηεμίωμα επισημαίνει πως το GREXIT είναι και πάλι ένα πιθανό σενάριο. Κι αυτό καθώς πλησιάζουμε την 20η Ιουλίου, ημερομηνία στην οποία η Ελλάδα θα βρεθεί αντιμέτωπη με την πληρωμή 2,2 δισ. ευρώ προς την ΕΚΤ. Στο μεταξύ τα διεθνή ΜΜΕ στάζουν δηλητήριο για τους χειρισμούς της κυβέρνησης και του Ελληνα πρωθυπουργού.

Τα απειλητικά σημάδια φάνηκαν στον ορίζοντα αμέσως μετά την αποκάλυψη των ΥΠΟΚΛΟΠΩΝ και την διαχείρισή τους από την κυβέρνηση.

Πρώτον) Η Κριστίν Λαγκάρντ στην