Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

ΤΖΑΦΑ ΙΩΑΝΝΑ

                  Η ΑΕΙΚΙΝΗΤΗ ΤΖΑΦΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΡΑΚΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ. ΑΠΟ ΤΟ 2006 ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΝΟΜΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΠΡΕΛΑ ΤΟΥ ΟΠΑΝΑΡ. Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΤΗΣ ΟΜΩΣ ΚΙΝΗΣΗ ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΟΥ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΗΣΕ ΣΤΗΝΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΣΤΑΛΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΑΙΘΙΟΠΙΑΣ.

ΣΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΓΚΑΛΟΠ ΠΑΝΙΚΟΥ


Φίλες και Φίλοι συμπολίτες,

Με λύπη μου ανακαλύπτω καθημερινά την επιχείρηση ψεύδους και προπαγάνδας που στήνεται στα προεκλογικά δρώμενα του Δήμου Άργους – Μυκηνών. Η ανεξάρτητη παράταξη μας «ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΛΠΙΔΑΣ» δυναμώνει καθημερινά με συνεργάτες – απλούς πολίτες απέναντι στη συναλλαγή προσωπικοτήτων και συμπεριφορών που εγκαθίδρυσαν τα κόμματα στην περιοχή μας.

Γίνεται προσπάθεια να παραπλανήσουν τους δημότες με «δήθεν» γκάλοπ «δήθεν» έγκυρων εταιρειών του ελάχιστου δείγματος με προκαθορισμένους τηλεφωνικούς αριθμούς ερωτώμενων, ώστε και να ελέγχεται το αποτέλεσμα σύμφωνα με το συμφέρον τους και να σας ελέγχουν αν τους υποστηρίζετε ή όχι! Αυτή η μέθοδος χρησιμοποιήθηκε και στο πρόσφατο παρελθόν και κατάφερε να παραπλανήσει ένα ολόκληρο κόμμα με τα γνωστά αποτελέσματα! Μάλιστα, αυτά τα γκάλοπ «του χιλιάρικου» αγοράζονται κατά την πιάτσα σε τετραπλάσια και πενταπλάσια ποσά!

Ο στόχος όλων αυτών είναι ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΤΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ! Θέλουν να σας οδηγήσουν προ τετελεσμένου γεγονότος με επικοινωνιακά τερτίπια και να ψηφίσουν ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ, όπως άλλωστε επιβάλλουν οι ιδεολογικές απολυταρχικές τους καταβολές.

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ: Τα πραγματικά δείγματα των εσωτερικών δημοσκοπήσεων είναι άλλα και αυτά έχουν οδηγήσει τα κόμματα σε αυτήν την προπαγάνδα άλλων καθεστώτων. ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ. Οι απλοί πολίτες έχουν αηδιάσει από τις απαρχαιωμένες πρακτικές τους και τα παζαρέματα κάτω από το τραπέζι, που έφεραν τους αλληλοϋβριζόμενους κάτω από την ίδια σκέπη. Πρέπει να μην επηρεαστεί κανείς από τα ψέμματα που του πλασάρουν και να πάει να ψηφίσει και να τους τιμωρήσει που υποτιμούν την νοημοσύνη του! Το οποιοδήποτε ποσοστό λάβει η παράταξή μας θα το δώσετε ΕΣΕΙΣ και θα καθορίσει την τύχη του Νέου Δήμου. ΑΥΤΟ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΠΟΤΕ!

Αμυνθείτε στις όποιες πιέσεις και αν δεχθείτε και δείξτε τους ότι ήδη τους γνωρίζετε καλά τόσα χρόνια που τους καθιέρωσαν ως επαγγελματίες πολιτικούς!

Η Πρόταση Ελπίδας είναι η πολιτική πρόταση που στηρίζεται στην αλληλοεκτίμηση των στελεχών της και όχι στη «διανομή» έμμισθων θέσεων.

Η Πρόταση Ελπίδας είναι η πολιτική πρόταση που την συνθέτουν όλοι οι πολίτες που συμμετέχουν σε αυτή και ΟΧΙ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΟΙ ΜΕΣΣΙΕΣ και οι χειροκροτητές τους.

Η Πρόταση Ελπίδας αποτελείται από πολίτες που συμμετέχουν ΟΙΚΕΙΟΘΕΛΩΣ στα ψηφοδέλτιά της και όχι μετά από απειλές και ψεύτικες και ανέφικτες υποσχέσεις.

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΤΗ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΜΑΣ ΠΡΟΤΑΣΗ.

Με αξιοπιστία, σοβαρότητα και γνώσεις,

Χωρίς λαϊκισμούς και προπαγάνδα

Σωτήρης Κωτσοβός

Ανεξάρτητη Παράταξη Δήμου Άργους – Μυκηνών

ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΛΠΙΔΑΣ

ΣΑΡΑΒΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

                 ΑΠΡΟΣΜΕΝΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΒΡΙΣΚΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΑΡΑΒΑΚΟΣ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΟΔΕΙΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝΟΔΕΥΕΙ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΤΑΤΤΟΥΛΗ. ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΠΟΥ ΣΑΦΩΣ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΔΕΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΑΤΤΟΥΛΗ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΠΟΥ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΤΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΩΣ ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΙ Η ΥΛΟΠΟΙΗΘΕΙ ΟΤΑΝ ΟΣΑΡΑΒΑΚΟΣ ΗΤΑΝ ΝΟΜΑΡΧΗΣ.