Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

Κύριε δήμαρχε, που βρίσκεται ο Γιάννης Ανδριανός; Μήπως στον ΑΘΗΝΑ 9,84;...


ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ Ή ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΑΘΗΝΑ 9,84;...

Γιατί κύριε Καμίνη, εκτός από τα ονόματα των εργαζομένων και δημοσιογράφων στον Αθήνα 98,4, δεν... θυμηθήκατε να μας δώσετε και τα ονόματα άλλων πλουσιοπάροχα αμειβομένων αργόμισθων στο ραδιόφωνο του Δήμου σας; Τον βουλευτή της Ν.Δ., Γιάννη... Ανδριανό, γιατί τον ξεχάσατε; Από πότε βρισκόταν στο pay roll
του Δήμου σας; Πότε παραιτήθηκε; Είναι αλήθεια ότι οι αποδοχές του υπερέβαιναν το ιλιγγιώδες ποσό των 5.000 ευρώ που ξεφεύγει κατά πολύ από τη Συλλογική Σύμβαση της Ένωσης Συντακτών; Είναι αλήθεια ότι είχε χρόνια να πατήσει στην Τεχνόπολη, παρόλο που οι παχυλοί μισθοί έπεφταν κανονικά και στην ώρα τους; Πόσους μισθούς έλαβε κατά την πολυετή περίοδο της αργομισθίας του και της προστασίας που απολάμβανε από το Μαξίμου;
tsiliadoros

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΚΑΜΠΑΝΑΚΙ

ΚΡΥΦΗ (ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΕΙ) ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΩ ΣΥΓΓΡΟΥ .ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΝΟΥΝ ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΕΡΙ ΤΙΣ 3 ΜΟΝΑΔΕΣ ΧΩΡΙΣ ΤΙΣ ΑΝΑΓΩΓΕΣ. ΔΙΑΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΥΨΗΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ Η ΑΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΗ ΨΗΦΟΣ ΚΑΙ Η ΔΙΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΑΠΟΧΗ. Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΑΠΟΤΥΠΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΔΡΩΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΕΝΤΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗΚΑΙ ΥΠΟ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΤΕΤΡΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗ. ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΕΙ Η ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ.

          ΑΥΤΗ Η ΕΙΚΟΝΑ ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΙ ΤΗΝ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ. ΟΠΟΤΕ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΦΗΣΥΧΑΖΕΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΝΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ. ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΤΗΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΩΣ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΛΥΣΗ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΕΚΠΕΜΠΕΙ ΕΙΝΑΙ ΘΟΛΟ. ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΗ ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙ ΕΙΚΟΝΑ ΜΕ <<ΧΙΟΝΙΑ>> ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΣΤΕΝΕΥΟΥΝ ΤΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΡΟΥΣΗΣ ΚΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ. ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΜΕ ΦΡΕΣΚΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΥΝΗΘΩΣ ΣΕ ΚΑΛΟ.

          ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΡΙΕΣ ΚΑΤΩ ΣΥΓΓΡΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΑΝΩ ΣΥΓΓΡΟΥ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΟΜΩΝΥΜΗΣ ΛΕΩΦΟΡΟΥ.

ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΑΠΟ ΝΤΟΡΑ

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΟ ΣΕΦ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ – ΕΚΠΛΗΞΗ. ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. ΠΑΡΑ ΤΟ 2% ΠΟΥ ΤΗΣ ΔΙΝΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΞΙΟΛΟΓΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΑΘΟΥΝ ΔΙΠΛΑ ΤΗΣ ΣΤΗ ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΤΑΝΙΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΦΟΒΗΘΗΚΑΝ ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ. ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΟΒΑΡΕΣ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ.