Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2011

«Δεν μας αξίζει να ξαναζήσουμε τέτοια Χριστούγεννα»

Μήνυμα αλληλεγγύης και ελπίδας έστειλε ο Αλέξης Τσίπρας

«Δεν μας αξίζει να ξαναζήσουμε τέτοια Χριστούγεννα» δήλωσε ο πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος άκουσε τα κάλαντα από τον Όμιλο Βρακοφόρων Κρήτης.

«Σ’ όλους αυτούς, τις Ελληνίδες και τους Έλληνες, αλλά και τους ξένους που βρίσκονται στη χώρα μας και περνάνε φτωχικά, θέλουμε να στείλουμε μήνυμα αλληλεγγύης, αλλά και ένα μήνυμα ελπίδας. Η δύναμη είναι στα χέρια μας αν ενώσουμε ο καθένας τη φωνή του και τη δύναμή του και διεκδικήσουμε αυτό που μας αξίζει» είπε ο κ. Τσίπρας...

Τον κ. Τσίπρα επισκέφτηκαν επίσης, στα γραφεία του ΣΥΝ, μέλη της κοινότητας Samaria, που αποτελείται από 130 Αφγανούς πρόσφυγες μητέρες και παιδιά ηλικίας από 6 μηνών έως 12 ετών.

ΜΙΧΕΛΑΚΗΣ – ΣΑΜΑΡΑΣ

ΕΧΕΙ ΒΡΕΙ ΤΟ ΡΥΘΜΟ ΤΟΥ ΩΣ ΔΙΔΥΜΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΙΣΩΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.  ΑΦΟΡΜΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΙΝΗ  ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΝΙΚΟΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ. ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ –ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΙΔΕΑΖΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ.

    Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΙΧΕΛΑΚΗΣΟΡΙΟΘΕΤΕΙ ΩΣ ΑΠΩΤΑΤΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Ο ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ.

    ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΔΗΜΟ ΝΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΕΙ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΕΙΣ. ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΤΙ Η ΣΤΑΣΗ ΣΑΜΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΕΥΤΕΡΕΣ ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ.

    ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΝΝΟΗΘΕΙ ΣΥΝΕΝΝΟΕΙΤΑΙ….


ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΟΣ ΜΑΚΗΣ

ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΞΑΠΕΛΥΣΕ Ο ΜΑΚΗΣΓΙΑΚΟΥΜΑΤΟΣ (Β ΑΘΗΝΑΣ, ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ). ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΗ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕ ΤΣΙΡΚΟ<<ΜEDRANO>>.

   ΚΑΛΑ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΟΤΑΝ ΤΗΣ ΕΔΙΝΕΣ ΨΗΦΟ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΕΙΧΕ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΥΓΑΤΙΣΑΝ ?