Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

Τα σπάνια πουλιά της Συγγρού

Δε ξέρουμε τι ακριβώς μάρκα μπούφος είναι αυτός από τη Ν.Δ που κάνει τις διαρροές στις εφημερίδες για τους πιθανούς υποψηφίους του κόμματος στην επικράτεια πάντως πρέπει να είναι .........


σπάνιο είδος.Ειδικά για την Αργολίδα ο ομορφάντρας μας έχει κουφάνει.Δε πειράζει όμως.Θα του βάλουμε και σως για να γλιστράει.Πάντως κάποιος πρέπει να του πει-αν και δεν θα τον ενδιαφέρει-ότισήμερα ΠΟΛΥ πιο εύκολα ψήνεις 10 στους 10 που ψήφισαν Ν.Δ το 2009 να το ρίξουν αλλού,παρά 1 που δεν ψήφισε να ψηφίσει.Αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα για τα σπάνια πουλιά της Συγγρού.Τα δικά μας παιδιά να κερδάνε που έλεγε και ο πατέρας Σπάθας.Πάντως έτσι πως το πάνε,στο τέλος με δυσκολία θα συμπληρώσουν πεντάδα για το ψηφοδέλτιο.Εδώ θα είμαστε.....

Η ΔΕΗ ΚΑΙ Ο ΣΚΙΡΩΝ

ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΡΑΠΤΟ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗ ΤΗΣ ΔΕΗ (ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ) ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΔΕΗ <<ΣΚΙΡΩΝ>>. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΖΕΙ ΚΑΙ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΛΗΡΩΤΟ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΚΑΙ ΟΣΩΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟ ΑΠΟΔΕΧΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ.
       ΤΟ  ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΕΙΝΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΣΚΙΡΩΝΑ.ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΡΙΝΘΙΟ ΛΗΣΤΗ ΤΗΣ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑΣ (ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΠΕΛΟΠΑ)  ΠΕΙΜΕΝΕ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΚΙΑ ΣΚΑΛΑ. ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΕΚΕΙ, ΤΟΝ <<ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΕ>> Ο ΣΚΙΡΩΝ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΕΠΛΕΝΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ. ΤΟΤΕ ΑΥΤΟΣ ΤΟΥΣ ΛΗΣΤΕΥΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΑΝΑΤΩΝΕ ΠΕΤΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΚΡΕΜΟ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ. ΕΚΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΒΡΟΧΘΙΖΕ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΧΕΛΩΝΑ. ΤΟ ΣΚΙΡΩΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕ Ο ΘΗΣΕΑΣ ΕΙΤΕ ΚΑΤΑ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΤΡΟΙΖΗΝΑ ΕΙΤΕ ΟΤΑΝ ΕΞΕΕΣΤΡΑΤΕΥΣΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ.
        ΕΠΕΙΔΗ Η ΣΗΜΕΙΟΛΟΓΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΖΩΗ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΕ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΥΧΑΙΟ. ΣΗΜΕΡΑ Ο ΣΚΙΡΩΝ ΕΧΕΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ, ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΦΕΡΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΤΗ ΧΟΝΤΡΗ ΧΕΛΩΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ. ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙ ΟΜΩΣ Ο ΘΗΣΕΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ. ΜΠΟΡΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΑΚΟΜΗ. 

Ήρθε για να μείνει ο Παπαδήμος

Τι κι αν η συμφωνία Παπανδρέου, Σαμαρά και Καρατζαφέρη ήταν για σύντομο βίο της τρικομματικής κυβέρνησης.

Ο Λουκάς Παπαδήμος φαίνεται πως δεν είναι διατεθειμένος να φύγει τόσο εύκολα και δείχνει να τον ικανοποιεί η αναβολή των εκλογών.

Άλλωστε, αποτελεί το πρόσωπο – ρυθμιστής στην πολιτική σκακιέρα με τις εξελίξεις να τον ευνοούν ακόμη περισσότερο και να δημιουργεί από το πουθενά ένα πολιτικό προφίλ που ούτε και ο ίδιος φαντάστηκε ή σχεδιάσε αρχικά τουλάχιστον.

parapolitika.gr

Φτιάχνει στρατό ο Βενιζέλος

Ο Βενιζέλος εμφανίζεται σίγουρος τόσο ο μελλοντικός Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, όσο και κατά συνέπεια ο μελλοντικός αντίπαλος του Αντώνη Σαμαρά. Για το λόγο αυτό, ετοιμάζει όχι μόνο τη στρατηγική του αλλά και το στρατό του.

Ακούγεται ότι οι επαφές Βενιζέλου δεν περιορίζονται μόνο εντός του ΠΑΣΟΚ. Οι δημοσκοπήσεις άλλωστε που δείχνουν τρίτο κόμμα τη Δημοκρατική Αριστερά προβληματίζουν … ευχάριστα ωστόσο το στρατόπεδο Βενιζέλου καθώς φαίνεται ότι αποσκοπεί σε μια μελλοντική επαφή, η οποία εκτιμάται ότι θα έχει αποτέλεσμα.

parapolitika.gr