Σάββατο 28 Απριλίου 2012

Ανεβαίνει απειλητικά ο Καμμένος (13,1%)...

ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΓΚΑΛΟΠ. Εκτός ο Καρατζαφέρης, μέσα η Ντόρα, ξεφουσκώνει η ΔΗΜΑΡ, ανεβάζει την συσπείρωση του το ΠΑΣΟΚ...
Σημερινή δημοσκόπηση, με σταθμίσεις των ποσοστών των κομμάτων (από μία εκ των 3 πιο γνωστών εταιρειών).
Αν σήμερα είχαμε εκλογές, τα κόμματα θα ελάμβαναν τα παρακάτω ποσοστά:
ΝΔ... 25,6
ΠΑΣΟΚ 19,4
"Ανεξάρτητοι Έλληνες" (η έκπληξη) 13,1
ΣΥΡΙΖΑ 9,2
ΚΚΕ 8,4
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 4,2
ΔΗΣΥ 3,7
ΔΗΜΑΡ 3,2
"Οικολόγοι Πράσινοι" 3,1
ΛΑΟΣ 2,6

O Καμμένος ανέβηκε μέσα στις τελευταίες 3 μέρες, 3 μονάδες και συνεχίζει την ανοδική του πορεία. Ο Καρατζαφέρης συνεχίζει να χάνει και σε μια ακόμη δημοσκόπηση είναι εκτός βουλής. Αντίθετα ανέβασε σημαντικά το ποσοστό της η Ντόρα , ενώ ο Κουβέλης συνεχίζει να ξεφουσκώνει με τα ποσοστά του να συρρικνώνονται και οι απώλειες του να ευνοούν το ΠΑΣΟΚ, το οποίο τις τελευταίες μέρες δείχνει να συσπειρώνει τη βάση του περισσότερο από τη ΝΔ..

ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΦΙΛΟΙ...


Ο Μ. ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ ΤΟΥ Π. ΦΑΛΗΡΟΥ
Μία φιλία που κρατάει χρόνια επιβεβαιώθηκε και σήμερα σε συγκέντρωση που έγινε σε café του Παλαιού Φαλήρου προς τιμήν τουΜιλτιάδη Βαρβιτσιώτη. Ο δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Διονύσης Χατζηδάκης, στέλεχος του κόμματος ΔΗΣΥ, εκφράσθηκε με πολύ θερμά λόγια για τον...
υποψήφιο βουλευτή στη Β' Αθήνας, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι χρειάζεται τέτοιες φωνές το Ελληνικό Κοινοβούλιο. Τι επιβεβείωσε; Ότι όταν υπάρχουν αληθινές σχέσεις μεταξύ πολιτικών ανδρών αντέχουν στο χρόνο και στις δοκιμασίες..

Η Συγγρού μας ψεκάζει με χημικά για να ξεχάσουμε τον Συμπιλίδη!

Αίφνης όλοι ξέχασαν τον Συμπιλίδη!
Μόνο ο Γιώργος Τράγκαςφαίνεται να διαθέτει γερή κράση και να αντιστέκεται στον χημικό ψεκασμό λήθης της Συγγρού.
Θα περιμέναμε για παράδειγμα από τους Ανεξάρτητους Έλληνες και τον Χήτο, που βρίσκεται στη σέντρα του Μιχελάκη, να επαναλαμβάνει καθημερινά τη μαγική λέξηΣυμπιλίδης αντί να μας πρήζει.........


 για το καυτό ραντεβού του με τον Μπίκα.
Η υπόθεση Συμπιλίδη από μόνη της αρκεί για να αποκαλύψει τι εστί Σαμαράς...
kourdistoportocali

ΣΙΔΕΡΗΣ – ΜΑΝΙΑΤΗΣ – ΜΠΟΜΠΟΥ


ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΕΣ ΤΡΙΑΔΕΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ. ΠΩΣ ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ?
      ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ, ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ – ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ( ΔΙΑΔΟΧΟΣ ΤΗΣ ΕΛΣΑΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ) ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ (ΝΟΜΟΣ 4071)


Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΕΦΕΥΡΕΤΙΚΟΣ.  ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΞΟΒΕΛΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΠΥΡ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΟ ΤΙΣ ΡΟΥΣΦΕΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΙΡΕΤΟΙ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΒΡΗΚΑΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΝ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΑΠΟΔΟΧΩΝ.
    ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΝΟΜΟ, ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ 7 ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΥΣ 9 ΚΑΙ 10 ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΥΟ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ. ΤΟ ΕΝΑ ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ, ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ, ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΕΚΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.
    ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΑΝ ΟΙ ΑΠΟΔΟΧΕΣ, ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ, ΤΗΣ ΘΕΣΗΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ  ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΤΟΤΕ ΑΥΤΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΥΞΗΘΟΥΝ ΩΣ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ.
    ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΚΕΝΤΡΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥΣ, ΑΥΤΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΦΗΜΕΡΙΩΝ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ Η ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ.
     ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΥΜΕ <<ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΧΕΡΙΑ>>. ΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΑΦΟΡΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΠΕΝΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΕ ΟΛΗΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΥΠΗΣΕΤΕ ΤΗ ΜΥΤΗ.