Δευτέρα 28 Ιουνίου 2010

ΖΑΓΟΡΙΤΗΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ


ΕΠΕΙΔΗ ΒΓΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΙΕΡΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥ ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΘΙΓΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΗ ΒΛΑΚΕΙΑ , ΤΗΝ ΑΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΦΑΛΜΑ ΤΟΥ ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ. Ο ΝΑΥΤΗΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΗΛΙΚΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΣΦΑΛΜΑ ΤΟΥ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΩΝΥΜΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ. ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΣΤΗΣΑΝ ΤΟΥ ΝΕΑΡΟΥ ΔΕ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΑΜΦΙΒΑΛΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ. Ο ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΖΑΓΟΡΙΤΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΕΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΛΑΘΗ.

ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΥ ΒΡΩΜΙΚΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΡΙΑ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΜΙΑ ΑΡΧΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΣΤΕΙ ΠΙΘΑΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ…ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ.

ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΣΜΟ ΝΑ ΘΥΜΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗ ΝΙΩΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ ΝΙΚΟΥ ΒΟΥΤΣΗ ΣΕ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΣΑΝ ΣΥΛΛΗΨΗ.

1 σχόλιο:

  1. Δέν μπορώ να καταλάβω γιατί δικαιολογείς τόν Ζαγορίτη, τα παιδιά τών επωνύμων και δει μεγαλοστελεχων της Ν.Δ επρεπε να ειναι προσεκτικότερα.
    Ημουν ενεργό μελος οταν μα ς ελεγαν τό 1989 οτι καταλαβαν τα λάθη τους τούς πιστεψαμε και βγήκμαμε στούς δρόμους,μετά μάς ειπαν σεμνά και ταπεινά τούς ξαναπιστεψαμε ,τώρα ο Σαμαράς μιλάει για την νέα Ν.Δ καί βλέπουμε πως συμπεριφέρονται
    Δέν φτάνει πού υπηρετούν χαριστικά στο κέντρο της Αθήνας , αντί να ησαν οι πρωτοι στίς παραμεθόριες περιοχές ωστε να δίνουν τό καλό παραδειγμα (εστω και με εντολή του "μπαμπά") πρέπει να προκαλούν με τήν συμπεριφορά τους ?
    Δέν καταλαβαινε αυτο το Μπαμπόθρεφτο οτι θα τού την στήνανε?

    γιατί να ασχολούμαστε με αυτούς?
    Αει σιχτίρ στό κατω κατω

    ΑπάντησηΔιαγραφή