Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010

ΝΤΡΟΥΛΗ-ΝΤΡΟΥΛΗ-ΧΟΝΤΡΟΥΛΗ


Αυτοκριτική Ντόρας για τη συμμετοχή της στην κυβέρνηση Καραμανλή...

Κριτική για τις πολιτικές που άσκησε η Νέα Δημοκρατία την τελευταία 5ετία άσκησε η Ντ. Μπακογιάννη, σε συνέντευξή της στη Deutsche Welle. Συγκεκριμένα, απέδωσε την οικονομική κρίση στο σύνολο των πολιτικών χειρισμών των τελευταίων ετών, χωρίς να εξαιρεί τις κυβερνήσεις της ΝΔ. «Φταίνε 30 χρόνια λανθασμένων πολιτικών - και της κυβέρνησης της ΝΔ συμπεριλαμβανομένης - ότι φτάσαμε ως εδώ. Και αν μπορεί κάποιος να μας κατηγορήσει για κάτι είναι ότι φοβηθήκαμε το πολιτικό κόστος και δεν προχωρήσαμε σε διαρθρωτικές αλλαγές», ανέφερε, ενώ δεν παρέλειψε να κάνει και αυτοκριτική:

"Υπάρχει και το κομμάτι της προσωπικής ευθύνης. Εκεί ευθαρσώς έχω πει ότι έκανα λάθος όταν έβλεπα ορισμένα πράγματα που δεν τα είπα με στεντόρεια φωνή στη λογική ότι δεν έπρεπε να υπονομεύσω την κυβέρνηση την οποία υπηρετούσα".

Κληθείσα να σχολιάσει τα σκάνδαλα στην πολιτική σκηνή της χώρας, επισήμανε την ανάγκη να προχωρήσουν όλες οι έρευνες και να εξατομικευθούν οι ευθύνες που υπάρχουν, προσθέτοντας ότι όποιος «έχει βάλει το δάχτυλο στο μέλι πρέπει να πληρώσει σε προσωπικό επίπεδο».

Ειδικότερα σε ότι αφορά στην υπόθεση των «μαύρων ταμείων» της Siemens επανέλαβε ότι ήταν η μόνη που μίλησε ανοιχτά,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου